Cliënten Arbeidsrecht

Tot de cliëntenkring van Clingendael Advocaten behoren landelijke en meer regionaal georiënteerde bedrijven en instellingen. Wij staan op arbeidsrechtelijk gebied veel werkgevers in de Haagse regio en tot (ver) daarbuiten met raad en daad terzijde. Tot onze vaste relaties behoren zowel grote(re) werkgevers -zoals verpleeg- & zorginstellingen, onderwijsinstellingen en (inter)nationale bedrijven in diverse branches- als een aantal kleinere ondernemingen. Wij zijn ook thuis bij een breed scala aan non-profitorganisaties en maatschappelijk georiënteerde ondernemers, zoals goede doelen-organisaties en organisaties op het gebied van kunst en cultuur, educatie en kinderopvang.

Met evenveel bevlogenheid staan wij regelmatig ook particuliere werknemers en statutair directeuren bij.Cliënten Ambtenarenrecht

Clingendael Advocaten is tevens gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Op dit rechtsgebied adviseren wij zowel ambtelijke werkgevers als individuele ambtenaren. Wij werken regelmatig met de verschillende ambtelijke rechtspositieregelingen zoals ARAR en CAR-UWO.

Veel ambtenarenwerkgevers behoren tot onze vaste klantenkring, zoals gemeenten, provincies en andere publiekrechtelijke instellingen.

Daarnaast zetten wij onze ervaring en expertise graag in voor individuele ambtenaren, maar ook voor leden van de rechterlijke macht en voor politieke ambtsdragers zoals wethouders en burgemeesters.

Contact